Как да изберете подходяща пола за Вашия тип тяло

Публикувано от Админ 01/12/2016 0 Комантари Съвети за нея,

 

Полите са една от най-женствената дрехите, заедно с високи токчета и роклите са необходимо допълнение към гардероба на модерната жена. Вероятно това е причината много от модните критици да са категорични, че всяка дама трябва да има поне една пола. Въпреки това, все още има много жени, които не се чувстват удобно когато носят поли. Повечето жени, които избягват носенето на поли го правят, защото мислят, че те не подхождат на фигурата им. 
Е, ако сте от тези жени, трябва да знаете, че това не е вярно! Има различни видове поли, предназначени всеки от типовете женски фигури. Ако смятате, че полите не Ви подхождат, това е така защото просто не сте премерили подходящата. Тук събрахме различните видове тялото и най-добрите модели поли за съответната фигура.

 

 

Подходяща за Вас пола можете да откриете тук.

Малки съвети за по-добра визия.

 

За да изглеждате наистина уверена и секси в новата си пола, сме подбрали и няколко съвета, които ще ви помогнат да удължите оптически фигурата си,  да подчертаете или прикриете някои части от нея. Можете да използвате тези начини за наистина стилна и безупречна визия.

 

Коментирай